Nä nu jävlar!

Uppe 0545. Wopido.
 
Konstigt nog är jag inte så trött, än... Vart i alla fall på körlektion klockan 0700 idag. Det gick ganska bra och vi kom fram till att jag nog borde klara körkortet tills jul om allting flyter på som de gör hitills. Det vart ju skönt att höra i alla fall liksom. Känner att jag måste ta det innan jag fyller 19 i alla fall. Så kan jag säga till mina barn sedan att mamma minsann tog körkort när hon vart 18.
 
*gäsp*
 
Okej lite trött är jag nog i alla fall.
Ska ta tag i mitt liv, och min tvätt och gå och sätta på en maskin snart. Ska bara orka pallra mig ur soffan, här vart ju så himla skönt!
 
Har också beslutsångest ifall jag ska träna nu på eftermiddagen eller ikväll. Gör jag det nu, har jag ju kvällen ledig, men gör jag det ikväll har jag något att göra då och slipper gå iväg igen. De är ju så drygt att gå liksom!
Varje dag. Som bara idag, klockan är endast 1030 och jag har redan gått till körskolan, hem igen och ut med magnus (ca 5-6km). Bara som en sådan sak. VARJE dag går jag minst 1 timmes rask promenad. Har också tänkt på hur mycket jag går på jobbet. Och tränar ibland med.
 
När jag slutar röra mig såhär mycket, så lovar jag att jag kommer bli fet. Wopido.
 
Okej nu ska jag sluta skriva meningslösa saker som en ursäkt till att slippa sätta på tvätten.
Se nu gör jag det igen.
Hejdå.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!