Royal Republic

Sitter innan jobbet och lyssnar på royal republic på spotify. Dom spelar på debaser slussen på fredag, oj imorgon. När dom spelade i stockholm sist vart det 18 års gräns och jag vart bara 17, så jag kunde inte se dom. Nu när dom spelar här igen, är det på en klubb som har 20års gräns........
   Men med lite klyfta och ett big smile så kanske jag kommer in ändå? Jag tänkte i alla fall att det skulle vara värt ett försök. Så på fredag, fortfarande imorgon matilda, så ska jag, peter, miche och hans ... dejt? Försöka komma in där. Dom andra är ju 20 och uppåt så kanske i deras sällskap.
 
Vart uppe i extremt god tid i morse. Skulle egentligen vart ledig men när jag ändå inte hade något planerat och dom frågade snällt om jag kunde jobba 11-15 så sa jag självklart ja. Man ställer ju upp liksom. Ha ha ha.
   Nä men jag ska i alla fall jobba 4 timmar och sedan gå hem igen till magnus. Funderar på att gå och träna ikväll också. Tränade ju faktiskt i måndags, så nu är det ju dags igen, nu när jag nästan börjat komma igång med träningen så känns det ju dumt att inte fortsätta.
 
Hur är det med er förresten?
 Pratar ju knappt med några av er längre?
Vad gör ni?
Hur mår ni?

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!