" Jag skiter i att ställa klockan idag"

Ja, om man struntar i att ställa klockan efter att inte ha sovit ut på en vecka eller 2 så blir resultatet att man vaknar 1230. Först fick jag nästan lite panik för att hela dagen hade gått. Men sen kom jag ju på att jag ändå inte hade några planer alls och heller inga pengar. Så då kunde jag ju lika gärna ligga kvar en halvtimme till.
 
Nu är klockan 1440 och jag har ätit frukost, klätt på mig träningskläderna och pluggat dagens dos av körkorts-teori. Den börjar fastna nu, vilket är underbart. För de är (ca) 6 veckor kvar tills uppkörningen och teorin (gör båda samma dag). Och om 6 veckor borde ju jag kunna teorin i sömnen då. Om jag fortsätter att plugga den som jag gör nu. Hoppas bara körningen sätter sig lika säkert.
 
Nä idag ska jag fortsätta göra ingenting. Att jag har förtjänart de eller. Ska träna klockan 1730 också. Eftersom jag tidigt fick lära mig att träna bort träningsvärk är de ända rätta. Haha.
 
Nä 2 timmar tills jag ska gå och träna då alltså... får ta och komma på något mysigt att göra tills dess.
 
Ha en bra dag alla.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!