Gamla vanor

Bra vanor, dåliga vanor, vi har dom alla.
Att jag en dag som denna trots inställd körlektion och 100 samtal alldeles för tidigt på morgonen kunde vända den till en bra vane-dag. Tja, vad jag egentligen menar är att när körlektionen blev inställd (dagens egentliga mål och prestation) så kände jag att ligga framför tv:n hela dagen lät väldigt lockande. Men efter att jag gnällt över mitt missöde för mamma, pappa och peter tog jag mig i kragen och gick ut och rastade magnus. Sen blev det fart på mig så nu har jag städat, vikt tvätt, sorterat tvätt, diskat och dammat lägenheten.
   Borde egentligen dammsuga också, men jag måste ju ha något roligt kvar tills senare.... ;)
 
Ska iväg och träna ikväll har jag i alla fall beslutat mig för, så 1730 blir det dance-aerobics. Wiho!
 
Anledningen till att jag sitter här som ett fån nu är att jag väntar på svar från hus-chefen för tillåtelse att gå in och tvätta, och för att jag ska plugga min dagliga dos på 45 minuters körkorts-teori. Extra viktigt nu eftersom det inte blev någon lektion idag.
 
Så nu ska jag plugga och hoppas att jag snart kan sätta på en tvätt. Kanske gå och panta och handla sen, eller laga mat tills ikväll, eller varför inte gå ut och gå...? Dom nyttiga valen är många ;) Ska kanske börja skriva en bok? Eller en novell? Eller läsa ? De är nyttigt, speciellt eftersom jag inte går i skolan något mer. 
 
Nåväl, plugg plugg!
 


sandra

var gärna med och tävla om en bikini från phax :) tävlingsreglerna är enkla!
http://sajohansson.blogg.se/2013/march/tavling-vinn-en-valfri-phaxbikinibaddrakt.html#comment

2013-03-11 | 21:58:28 | http://sajohansson.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!