14 oktober 2012

14 oktober. Wow. Tiden går så himla fort.
 
Detta året har bara flugit iväg! Det känns som det vart igår jag flyttade upp, men det vart 1 år och 9 månader sedan. Det känns som tidigare idag jag började jobba på olearys, men det vart 1 år och 2 månader sedan. Det känns som jag vart 18 och vuxen i all evighet. Fast jag inte ens är det än.
Vilket liv va?
 
Snart är det jul IGEN. Känns som jag nyss gav mamma och pappa sina julklappar och redan måste jag komma på nya saker att köpa?
 
Det kommer vara nyår snart, och då kommer vi börja två tusen tretton....  om vi inte dör den 21 dec vill säga. I så fall kommer jag ha köpt julklappar i onödan.
 
Pluggade just lite teori, och ÄNTLIGEN börjar de sätta sig lite, visar testerna i alla fall. Eller så har jag bara en jäkla tur när jag svarar på frågorna ha ha ha.
 
OM 2 veckor är det halkbanan. Och om 6 veckor uppkörning. Holy moly säger jag bara. Okej typ 6 och en halv. Men ändå.
 
Nu ska jag bara vara ledig tills 1700 på tisdag. Underbart!
 

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!