Money money money

Idag kommer bli en buzy dag, men eftersom jag vaknade i tid idag så har jag hunnit med lite småsaker som jag annars skulle behövt göra klockan 0030 inatt när jag kommit hem från jobbet. Så det vart ju skönt.
 
Nu ska jag bara fixa mig för dagens körskola och jobb och sedan då gå och ha körkektion, käka lunch och börja jobba klockan 15- 2330. Har lite dricks från helgen att hämta också. Funderar dock på att låta det ligga tills onsdag när jag jobbar kväll igen, då kanske de blir ännu mer att hämta, är ju alltid roligare att få kanske 1200 på en gång än 250 kr då och då?
 
Anyway så har jag inte tid med detta just nu så ni alla får ha en bra dag.En tatto

God morgon säger jag.
Klockan kvart över tolv.
 
Har legat och sovit jätte dåligt inatt, och varför? Jo för att jag inte hittar den perfekta tatueraren för min tatuering. Och för att jag inte vet exakt hur jag vill ha den.
I-landsproblem verkligen. Men tydligen räcker det för att få mig att ligga sömnlös numera. Kanske borde prata med en psykolog om detta..... ;)
 
Skulle tränat i förmiddags men jag valde att sova 2 timmar extra stället eftersom natt-sömnen vart så hemsk.
Så nu har jag precis pluggat lite och insett att jag borde plugga mer innan uppkörningen. Men 30 min om dagen tycker jag räcker. Ska åka till jobbet om 1,5 timme. Tills dess kan jag ta det lugnt och fixa mig.
 
Hoppas alla får en bra dag.Beauty

Vad gör man inte för att känna sig finare.
 
SÅ nu har jag efter mitt uppehåll på 6 månader börjat träna igen. Äntligen. 2-3 ggr minst i veckan ska det bli nu och så får vi se om jag till sommaren har kommit i mitt livs form.
2 dagar tills löning också, vilket känns kanon. Ska lägga undan massa pengar så att jag har råd med alla mina andra saker jag vill köpa och ha råd att göra.
 
Hade dock verkligen behövt en tränings kompis känner jag nu. Ringde Johanna och föreslog att hon skulle börja träna på sats, men icke. Får se om jag kan övertala peter eller något att börja träna med mig.
Like thats gonna happend....
 
Men men försöka kan man ju alltid.
 
Nu sitter jag här i soffan helt utslagen och körd i huvudet och vill mest krypa ner framför en film med en god pizza.
 
Får se om jag får igenom det förslaget... Puss puss." Jag skiter i att ställa klockan idag"

Ja, om man struntar i att ställa klockan efter att inte ha sovit ut på en vecka eller 2 så blir resultatet att man vaknar 1230. Först fick jag nästan lite panik för att hela dagen hade gått. Men sen kom jag ju på att jag ändå inte hade några planer alls och heller inga pengar. Så då kunde jag ju lika gärna ligga kvar en halvtimme till.
 
Nu är klockan 1440 och jag har ätit frukost, klätt på mig träningskläderna och pluggat dagens dos av körkorts-teori. Den börjar fastna nu, vilket är underbart. För de är (ca) 6 veckor kvar tills uppkörningen och teorin (gör båda samma dag). Och om 6 veckor borde ju jag kunna teorin i sömnen då. Om jag fortsätter att plugga den som jag gör nu. Hoppas bara körningen sätter sig lika säkert.
 
Nä idag ska jag fortsätta göra ingenting. Att jag har förtjänart de eller. Ska träna klockan 1730 också. Eftersom jag tidigt fick lära mig att träna bort träningsvärk är de ända rätta. Haha.
 
Nä 2 timmar tills jag ska gå och träna då alltså... får ta och komma på något mysigt att göra tills dess.
 
Ha en bra dag alla.Gamla vanor

Bra vanor, dåliga vanor, vi har dom alla.
Att jag en dag som denna trots inställd körlektion och 100 samtal alldeles för tidigt på morgonen kunde vända den till en bra vane-dag. Tja, vad jag egentligen menar är att när körlektionen blev inställd (dagens egentliga mål och prestation) så kände jag att ligga framför tv:n hela dagen lät väldigt lockande. Men efter att jag gnällt över mitt missöde för mamma, pappa och peter tog jag mig i kragen och gick ut och rastade magnus. Sen blev det fart på mig så nu har jag städat, vikt tvätt, sorterat tvätt, diskat och dammat lägenheten.
   Borde egentligen dammsuga också, men jag måste ju ha något roligt kvar tills senare.... ;)
 
Ska iväg och träna ikväll har jag i alla fall beslutat mig för, så 1730 blir det dance-aerobics. Wiho!
 
Anledningen till att jag sitter här som ett fån nu är att jag väntar på svar från hus-chefen för tillåtelse att gå in och tvätta, och för att jag ska plugga min dagliga dos på 45 minuters körkorts-teori. Extra viktigt nu eftersom det inte blev någon lektion idag.
 
Så nu ska jag plugga och hoppas att jag snart kan sätta på en tvätt. Kanske gå och panta och handla sen, eller laga mat tills ikväll, eller varför inte gå ut och gå...? Dom nyttiga valen är många ;) Ska kanske börja skriva en bok? Eller en novell? Eller läsa ? De är nyttigt, speciellt eftersom jag inte går i skolan något mer. 
 
Nåväl, plugg plugg!
 14 oktober 2012

14 oktober. Wow. Tiden går så himla fort.
 
Detta året har bara flugit iväg! Det känns som det vart igår jag flyttade upp, men det vart 1 år och 9 månader sedan. Det känns som tidigare idag jag började jobba på olearys, men det vart 1 år och 2 månader sedan. Det känns som jag vart 18 och vuxen i all evighet. Fast jag inte ens är det än.
Vilket liv va?
 
Snart är det jul IGEN. Känns som jag nyss gav mamma och pappa sina julklappar och redan måste jag komma på nya saker att köpa?
 
Det kommer vara nyår snart, och då kommer vi börja två tusen tretton....  om vi inte dör den 21 dec vill säga. I så fall kommer jag ha köpt julklappar i onödan.
 
Pluggade just lite teori, och ÄNTLIGEN börjar de sätta sig lite, visar testerna i alla fall. Eller så har jag bara en jäkla tur när jag svarar på frågorna ha ha ha.
 
OM 2 veckor är det halkbanan. Och om 6 veckor uppkörning. Holy moly säger jag bara. Okej typ 6 och en halv. Men ändå.
 
Nu ska jag bara vara ledig tills 1700 på tisdag. Underbart!
 Att inte köra så ofta

Sitter och borde egentligen ta en dusch nu innan jag ska iväg och köra, men jag drar ut på det lite till och skriver ett kort och snabbt litet inkläg här!
 
De suger att jag inte har några roliga och fina bilder att lägga upp häroch visa det lilla jag faktiskt skriver om, som när vi vart ute, hur det sett ut på klubbarna här i sthlm och allt. Och i och med att jag skrev detta kom jag på att dom tagit såna där fyllo / aka / vimmel bilder i fredags.
 
Och ta-da jag hittade en... Inte fin för 5 öre på mig, tror inte jag fattat de där med att fånga kameran på krogen än... Men ändå!
Borde träna på fånga kameran på krogen movesen lite till här hemma tror jag........
 
 Love it

Önske 1 
Älskar både skorna och väskan lite extra alltså!Royal Republic

Sitter innan jobbet och lyssnar på royal republic på spotify. Dom spelar på debaser slussen på fredag, oj imorgon. När dom spelade i stockholm sist vart det 18 års gräns och jag vart bara 17, så jag kunde inte se dom. Nu när dom spelar här igen, är det på en klubb som har 20års gräns........
   Men med lite klyfta och ett big smile så kanske jag kommer in ändå? Jag tänkte i alla fall att det skulle vara värt ett försök. Så på fredag, fortfarande imorgon matilda, så ska jag, peter, miche och hans ... dejt? Försöka komma in där. Dom andra är ju 20 och uppåt så kanske i deras sällskap.
 
Vart uppe i extremt god tid i morse. Skulle egentligen vart ledig men när jag ändå inte hade något planerat och dom frågade snällt om jag kunde jobba 11-15 så sa jag självklart ja. Man ställer ju upp liksom. Ha ha ha.
   Nä men jag ska i alla fall jobba 4 timmar och sedan gå hem igen till magnus. Funderar på att gå och träna ikväll också. Tränade ju faktiskt i måndags, så nu är det ju dags igen, nu när jag nästan börjat komma igång med träningen så känns det ju dumt att inte fortsätta.
 
Hur är det med er förresten?
 Pratar ju knappt med några av er längre?
Vad gör ni?
Hur mår ni?

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!