Ost och broccoli soppa

Just nu sitter jag med mina nya glasögon på huvudet och ser viktig ut. Nu satte jag ner dom på näsan för att jag insåg att jag kisade och ser om möjligt ännu viktigare ut. Kom precis hem efter dagens ansträngning, gå till ÖB och tillbaka och handla nässpray. Så de har jag gjort. När jag gått hemifrån kom jag på att jag inte hade ätit lunch och att klockan hade blivit lite över 14. Så jag fick helt enkelt fundera på lunch. Inne på ÖB hittade jag dock det jag absolut inte sökte efter. Ost och broccoli soppa.
Först tittade jag på den, läste om hur man gjorde och ställde sedan tillbaka den i jakt på något annat lite nyttigare. men efter att endast hittat saker som vart aptitretande i kategorin godis och sötsaker gick jag tillbaka till soppan och tog den. Köpte även lite bröd.

Så nu när jag är hemma med mina viktiga glasögon sitter och och mumsar i mig min soppa som vart precis vad jag vart sugen på, utan att jag visste det. Lättlagad och relativt "nyttig" lunch tycker jag allt.

Så nu ska fortsätta vara viktig och vänta på att min baby kommer hem.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!