Om jag hade vart en storbloggare ..

... Hade jag fått fett med skäll nu. Det kanske är en fördel med att inte behöva dela hela sitt liv och allt man gör med halva sverige... Att ingen bryr sig om man bara struntar i det då och då. Som nu när jag har jobbat en del och fixat massor. Jobbade lördag söndag måndag, och ledig igår jobba idag. Imorgon är jag dock ledig, igen då jag jobbar fredag, lördag söndag.
Men igår hade jag en riktig lyxdag (fast jag egentligen inte har råd med det). Jag började dagen med att gå till centrum i det underbara vädret. Fixade naglarna som jag blev nöjdast hitills med. Vart lite galen och skippade min vita manikyr och körde på hudfärgad/glitter naglar. (manikyr ofc). Så det kanske inte låter så fint men det blev verkligen jätte härligt. Som Tomas på jobbet sa "för de vart ju metal"... Men fan kanske inte så metal men jag älskar dom. Skit fina blev dom.
Efter att jag fått naglarna fixade så gick jag till jobbet och åt en god lunch i lugn och ro. Gick sedan och klippte mig. De hära med att klippa sig är ju ett litet trauma för min del. Snäppet värre än att gå till tandläkaren. Japp så hemskt tycker jag det är. Inte klippandet, men att håret, som varje gång man ska klippa sig äntligen har börjat bli långt igen, ska bli kort. Eller snarare blir kort... Så från att ha haft hår som räckte strax nedanför brösten, täcker det inte ens mina bröstvårtor. Visst är det lent och fint nu, men de är så kort. :(

Men men en härlig dag vart det ändå, en så kallad me, myself and I- dag.

Nu tappade jag bort mig litegranna då blicken fastnade på tv:n ett tag. Ska väll blogga lite imorgon då det ska vara fint väder, vamt och jag är ledig.

See U.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!