När man tappar suget

Det är tydligen såhär man gör nuförtiden när man känner en känsla. Förut skulle man lägga ut en deprimerad bild på bilddagboken och skriva en låttext. Sedan gick det över till Facebook. Skillnaden är väll att facebook har blivit en stor och långvarig trend där man kan skriva ut deprimerade texter så som " jag orkar inte denna skiten" Och "varför skulle du göra såhär mot mig" osv. När folk då undrar vad som har hänt ska man inte svara utan bara verka ledsen och mystisk så folk själv för spinna vidare på olika scenarion.
Men de är tydligen bloggen som är den nya bilddagboken. Så here we go.

JAG har tappat suget på livet. Ibland är jag den mest positiva människan du vet och ibland tappar jag livslusten och blir total depp. En sådan person som ingen vill umgås med. Och just nu vill nog ingen umgås med mig, och jag vill inte umgås med någon.
Jag bara är så trött på allting, jag vill inte jobba idag, inte på Peters 20-års-dag!? Och jag orkar inte med vädret, jag vill ha sol och sommar! Och jag vill träffa mina föräldrar, jag vill inte behöva prata med dom någon gång varannan dag på telefon, jag vill träffa dom, och spendera tid med dom. Jag vill övningsköra och ta tag i mitt körkort, inte sitta och hoppas att jag ska få chansen att övniongsköra En gång om 2 månader.

Mest av allt vill jag lägga mig i sängen och hoppas något förändras tills jag vaknar.

Jessika

Du är bäst och jag tycker om och saknar dig väldigt mycket :) <3

2012-05-14 | 11:17:09 | http://jessikaeleonora.blogg.se/
Ida

Kämpa på finis! Du vet att du är bra som du är och vi saknar dig allihopa här nere, pussochkram min fina vän <3

2012-05-14 | 12:18:44 |
Michelle

Jag hade iaf velat va med dej även om du va tjurig och deppig. Hade nog varit lika roliga båda två då! Kan tjura och deppa tsm! ;) <3

2012-05-15 | 20:14:58 | http://michellebik.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!