Kan tjejer och killar vara bara vänner?Av en slump på facebook hittade jag denna videon. Ett projektarbete från en kille i Halmstad som heter Johan Kvint. (johankvint.com)

I denna videon säger alla tjejerna att killar och tjejer självklart kan vara vänner, medans killar säger raka motsatsen. Att killar och tjejer inte kan vara bara vänner. Detta väckte ju då en massa frågor och argument från min sida.
Först och främst: Vart detta bara en uppgjord video för skojs skull, eller vart den uppriktig och ärlig?

Om vi då antar att den är uppriktig och det är så att killar (generellt) anser att killar och tjejer inte kan vara bara vänner, hur kommer det sig att alla tjejer har så många "killkompisar"?

Som exempel, krogen! Jag som förlovad letar inte precis efter ett ragg på krogen. Men jag vill mer än gärna träffa nya människor, både killar och tjejer. Dock hatar jag bitchiga tjejer (speciellt sådana som mig själv), och tycker det är roligare att prata med killar. Dock är jag inte intresserad av något mer än nya kontakter och vänskap. Trots det är det alltid roligare att snacka med snygga killar än fula? I alla fall så har jag förstått att snygga killar på krogen inte är ute efter en trevlig pratstund och en fika som vänner, nej tro det eller ej, dom är ute efter sex, sex, sex, och några kärlek. I korta drag, en partner.
Varför jag drar upp detta som exempel är för att när jag träffat killar ute som jag har gett mitt nr eller så (hänt 2 ggr) så ser jag det som att dom vill bli min vän. Dock har jag förstått att dom inte ser mig som någon dom vill bli bara vän med?...

Är det så att ALLA dom som jag anser som mina killkompisar i hemlighet egentligen vill banga mig, eller är förälskade i mig? ....
Nej så kan det verkligen inte vara, eller?

Vad tror ni?Henriett

Jag är med i videon och nej den var inte uppgjord

2012-05-11 | 18:02:39 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!