Good Girl

Alltid när jag tycker att jag har varit extra duktig belönar jag mig själv på ett eller annat sätt. Nu har jag varit extra duktig och jobbat fredag lördag söndag måndag och tycker att på min lediga dag förtjänar jag en belöning. Belöningen ifråga är idag en trip till stan för att träffa Johanna (och eventuellt älsklingen med) och fika och shoppa lite. Tycker att jag förtjänar en ny BH, töjningar och kanske till och med ett par skor. Har 850:- kvar från helgens dricks så om jag tycker att jag har varit riktigt duktig kanske jag slösar bort allt på lyx.

Funderar dock på att spara ett par hundra av dom och göra en ansiktsbehandling nästa vecka. Skulle vara kul att testa något sånt och riktigt lyxigt. Vad är meningen med att jobba och slita om man inte kan ha lite lyx när man är ledig?felicia - fotokobran

några planer inför morgondagen? :)

2012-05-29 | 22:25:08 | http://fotokobran.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!