En runda i skogen

Visste ni att när man går ut i skogen så finns det en miljard olika spår att följa? Här i Kolartorp/rudan området finns det blåa spåret, orangea spåret, röda bands spåret, KANIN spåret (funderar dock på om det var massa varning för kanin skyltar men varför skulle dom finnas längst vägen, flera stycken?...) Och ja gud vet vad för spår.
När jag väl hittade till skogen idag beslutade jag mig för att följa det orangea spåret. det såg ut som att de vart lättast att hitta och inte springa vilse från. Så jag började min Power Walk på det orangea spåret. Ett par gånger försökte kaninspåret lura mig vilse men jag fortsatte att följa de orangea skyltarna och tur var nog det!

Efter ganska exakt 3,4km av virrande och upp och ner och ut och in började jag fundera på om de orangea spåret ledde mig i cirklar. Men efter några hundra meter kom jag ut till en äng jag hade vart på en gång innan. Jag lämnade då det orangea spåret åt sitt öde och började gå snett över ängen för att följa en stig hemåt istället. Klokt val.

När jag efter 55 minuter kom ut ur skogen igen stannade jag för att titta på en karta som fanns vid "ingången". Det orangea spåret vart 15km. Så det vart nog ett klokt beslut av mig att avsluta det orangea spåret efter 4km. Annars hade jag nog irrat runt i skogen fortfarande.

Fick i alla fall gått 6,4km nu då och det är jag mycket nöjd med eftersom detta blir min debut motion sen 4 (nästan 5) veckor tillbaka.

Så nu är jag lite lagom svettig och sådära, ska slänga in en vittvätt med min Bh och sedan gå och duscha.

Vad gör alla andra idag ?
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!