Dålig på att komma ihåg namn

God dag mina kära vänner (och ovänner).
Nu sitter jag i soffan och fryser för att Peter envisas med att ha dörren öppen även om det är typ 10 grader o blåser ute. Kom hem för ett litet tag sedan efter att ha jobbat lunchen i Farsta idag. Tiden gick ovanligt fort vilket vart riktigt skönt då jag är extremt trött idag. Kunde knappt släpa mig ur sängen i morse.
Lyckligtvis hittade jag lite motivation för att resa mig upp i morse. Annars kommer jag ju inte få använda min nya hårmascara, och det vill jag ju, såklart! Så jag kom i alla fall upp med nöd och näppe och fick använda min hårmascara. Dock syntes det inte så mycket som jag hoppades det skulle göra så får nog köpa en ny med "mer färg".

Köpte btw en jäääääättte söt byxdress igår, en mascara och ett par blåa skor också. Himla kul med nya saker. Vart längesedan jag kom hem med mer än en påse med saker i. Dock eftersom att vädret vänt från sommar till höst igen så kommer jag inte kunna använda varken min byxdress eller mina skor än. SYND! :(

MEN nog med småpratet.
Idag på bussen på vägen hem vart det någon som hälsade på mig. (NOTE: detta händer aldrig då jag inte känner särskillt många här och speciellt inte sånna som tar den bussen jag tog). Jag hälsade vänligt tillbaka och sedan började tjejen prata. AHA det är den där nya tjejen på jobbet, tänkte jag. Icke för hon frågade om jag fortfarande jobbade kvar på Olearys. Nehe... Någon som har jobbat där innan.... I alla fall satt jag och pratade med tjejen 25 minuters bussresa. Och efter ungefär halva den tiden kom jag på vem det var och att vi hade jobbat tillsammans. Men att hon slutade av diverse anledningar. Jag kom också på vad hon hette i efternamn men kunde inte för mitt liv komma på vad hon hette i förnamn.
Detta vart extremt frustrerande och lite pinsamt då hon kom ihåg både mitt namn och vart jag kom ifrån osv.... Jag ville ju inte verka ouppnärksam eller dum så jag låtsades som ingenting också. Nu är jag hemma och kommer fortfarande inte ihåg vad hon heter. Tror hon heter något i stuk med Erika, Elin, Elein..... Men de passar inte med efternamnet så antagligen är jag helt ute och cyklar.

Som tur är har jag henne inte heller på Facebook så hon kommer inte kunna läsa detta inlägget och inse att jag inte kommer ihåg vad hon heter.... Tur det.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!