Återbesök leder till shopping?

God morgon. Idag är det söndag och för en gångs skull är det en söndag innan jobbveckan söndag idag. Igår (lördag), vart det återbesöksdags hos DR. Patrik Höijer. Allting gick jätte bra och han bekräftade att allting hade läkt jätte fint! Så nu får jag inte använda vanliga BH:ar på 4 veckor. Så bygellösa sportbh:ar är det som gäller. Köpte dock en bygel-lös bh igår när jag och peter shoppade loss. 75D har jag gått upp till. Dock är det då en bh helt utan vadderingar. Längtar tills jag får använda bygelbhar med push... !!!

I alla fall så efter återbesöket åkte jag och peter till Kisa galleria och shoppade loss ett par timmar. Trots att jag kom hem med en ny bh, ballerina skor och ett par sommar byxor hade jag ändå inte gjort av med mer än 99kr. (byxorna hade jag presentkort på och bhn betalade min älskling haha). Peter däremot shoppade desto mer. En ny longboard, kalsonger, jeans och supersnygga skinn converse skor.
Som sagt vi shoppade loss.

Nu blir det nog nudlar och vatten resten av månaden. Haha.

Storhandling står på schemat idag, min sista lediga dag. Lovely?.......

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!