Tystnaden

God afton mina kära bloggare och läsare!

Såhära halft mitt i natten sitter jag i soffan inkurrad i täcket och funderar på helgen som gått. Jobbade i fredags, i ett dött farsta tills klockan 00,00. Vart dock inte hemma för ens vid 0130 då jag fick vänta på bussen i 40 minuter. Varmt och gått och så... Haha.

I lördags (igår) blev det en spontan utgång efter jobbet. Ringde till min kära vän Johanna och undrade om hon ville bara busig med mig och ta en drink. Att ta en drink ändrades snabby till att dra in till stan osv osv. Vi möttes och tog ett glas vid handenterminalen först. Sedan åkte vi in till något som hette Hellbergs, eller Hellströms eller... Hell något. Där hade dom goda flädercider och goda turkiska shots. Vi träffade också på en Personlig Tränare som också han hade mer muskler än hjärna. (Undra om alla PT är sånna? Än så länge har i alla fall 2 av 2 varit det så...) I alla fall så drog vi vidare till något som kallades SOFT (soft va, ha ha ha.... ). Där vart det soft ;) Dom hade bittra bartrenders, hemskt vin och svindyra shots. MEN trevligt kan jag inte förneka att det vart där. Det vart ett mysigt ställe där det fanns blandat med folk. Klockan typ 0200 tog vi oss till centralen i sällskap med en elektriker vi träffade och sedan tog jag och Johanna nattbussen hem.
Skillnaden mellan stockholms ställen och halmstads ställen är ENORM!!! Jag måste säga att gå ut i sthlm vart riktigt riktigt riktigt trevligt! Dock har jag fortfarande inte vågat kolla hur mycket pengar jag gjorde av med... Fruktar det värsta nämligen.... *suck*

Jaja, tack Johanna för en underbar kväll, och jag hoppas vi kan ta en girls night snart igen ! ! !

Ska upp på kurs imorgon bittig, om typ... 7 timmar... Borde sova men kan verkligen inte. Mycket att tänka på, och så är det varmt med. Får väll försöka att kalla hit John blund snart, annars kommer jag vara död imorgon.

Nåväl godnatt mina vänner!

johanna

Det var fördjävla kul tjejen! :D klart vi ska göra om det! Kul att du "enjoy-ade" utgång i Stockholm! :D

2012-03-13 | 17:12:01 | http://mariamichaelas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!