Träningsvägledningen

6 mars 2012 - 20:49

Då är jag tillbaka efter att ha haft 30 minuters träningsvägledning, 30 minuters powerwalk, 30 min stretch, 30 min vila, 30 min spinning och 30 min core. Fantastiskt va? Eller ja.. 30 av mycket helt enkelt.

Kära PT Fredrik hade till att börja med bytt namn till Richard. Redan där kände jag besvikelsen. När jag först såg denna uppumpade långa killen med en svart tatuering och rakad skalle komma gående verkade det hela lite mer lovande. När det visade sig att hans hjärna inte vart lika stor som hans muskler blev jag dock aningen irriterad.
Till att börja med frågade han mig
" Jaha vad är det du vill få ut av träningen? Något speciellt du vill att jag ska visa dig? "
" Ja sa jag, jag vill tighta till magen, höfterna och benen. Och jag vill absolut inte bygga muskler på överkroppen, inga bröst muskler, axlar eller armar. "
" Nä okej jag förstår men då ska jag börja visa dig ett helkropps program."

Jaha tänkte jag anar jag behöver träna liiiiiiite överdelen av kroppen också. Mjo, han verkade helt ha missuppfattat mig, eller så pratade han tvärt om språket? Av 10 övningar han visade mig, vart 1 ben, 1 rygg och 2 mage. Resten vart bröst, axlar, armar osv.... Hela kroppen... Jovisst...

Men men nu kan jag i alla fall maskinerna (om jag någon gång i mitt liv skulle vilja använda dom liksom). Jag har också lärt mig att hjärna går före muskler, tur jag har en kille som har lite av varje i alla fall.. ;)

Nåväl nu har jag tränat en del och ätit lite mackor till kvällsmat. Ska ta mig en apelsin lite senare också. Och imorgon är det jobb för att sedan på torsdag vara ledig igen. Wonderful!

Jaja, hade bra alla goa människor där ute!Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!