Självförtroende boost!

Glömde berätta om vad som hände igår på spelningen btw!

När Peter och hans band spelade, stod jag och kollade på, (daaaaah), så kom det i alla fram en kille, det var hög musik, så han gestikulerade att han ville säga något. Då böjde han sig och sa att " Du är den vackraste av alla tjejerna här ikväll, o därför har jag köpt en ros till dig." Så gav han mig en lång röd ros. (Rosen kom från krogrosen, några nissar som springer omkring och säljer blommor på krogarna här i sthlm... dont ask). Han log och kramade mig och jag bara stod där och kollade på honom, sedan på rosen och sedan kollade jag på honom igen och då vart han borta.

Nåväl, det vart ju en liten lagom självförtroende boost i alla fall. Kände mig faktiskt ganska snygg igår... Nu när jag tänker efter... ;)


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!