När pengarna är slut

7 mars 2012

Good Morning!
Satte precis på Mustasch på spotify. Hade ingen aning om att dom gjort ett nytt album. Dock verkar det som att deras nya skiva låter exakt som den gamla. Antaglkigen det som är charmen/ det jobbiga, men Mustasch, deras musik är exakt lika dan. Men, fortfarande gillar jag ju dom. 13 april står dom på Annexet och så fort lönen kommer den 25 mars ska jag klippa 2 biljetter dit. För att se Mustasch igen är något jag vill.
Kan dock inte låta bli att känna som att det är ett tröstpris för att jag missade Risa Against igår. Det hade vart så awesome att se dom. Men förra året i mars vart dom här, och nu detta, då hoppas jag att dom kommer nästa med så jag får se dom då.

Sitter här med bar överkropp och borde egentligen klä på mig istället för att blogga. Men blogga är ju mycket roligare! Jaja, får höja volymen på Mustasch och fixa klart mig nu. Måste gå om 30 min nu ju.

Vad gör alla andra en onsdag i mars då? ;)

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!