Löningsfredag och jobb

Go' morgon!

Jag håller på att bli sjuk. Yeeeeey!... Trots min dagliga dos med citron lyckas jag ändå dra på mig någonting lagom till min lediga söndag och utgång-spelning på lördag. Så himla typiskt! Sitter här och snörvlar då nässprayen inte vill hjälpa längre. Har ont i halsen när jag sväljer mitt varma vatten med citron i också. För att inte tala om hur det känns när jag tuggar mackan.
Jag som hade tänkt att slå rekord idag igen på springmaskinen. Men med denna goda förkylning kan jag ju glömma det. Tror dock att jag ska slita mig till coren i alla fall. Om 45 minuter ska jag gå då med andra ord.

Till jobbet ska jag ju också idag. 16-ca 23oo i Farsta. Wopiedo. Man kan ju hoppas att folk är väldigt generösa idag eftersom det är löning för de flesta. Dricks hade ju inte skadat. Får hoppas det blev lite dricks från igår också. Det behövs!!! Nåvä nåväl, nu ska jag fixa mig och ut i det fina vädret, och allt annat jag ska.

Trevlig helg på er !
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!