Jag är ärrad för livet

Idag har det hänt en sak som har förstört mig för livet. Jag kommer aldrig att bli mig själv helt efter denna hemska upplevelse. VARFÖR skulle jag vara tvungen att få uppleva detta hemska trauma?

Händelse:

Jag och Marcus hade nyligen öppnat restaurangen. En gäst som sitter i rullstol som brukar äta lunch där med sin man rullade in och gick in på toan. (Jaha hon skulle väll sno toan som alla andra i centrum tänkte jag). Jag gick dit och när hon kom ut hälsade jag på henne.

" Åh där är du ju, min man är senil och han har försvunnit, hanb skulle spela på sjukhuset och han är inte där och jag har letat överallt efter honom och kan inte hitta honom", halvskriker hon med panik i rösten.

" Ta det lugnt nu säger jag, ska jag ringa polisen eller någon som kan hjälpa till och leta?" säger jag

" Nej du måste hjälpa mig, hjälp mig nu, jag har letat och jag hittar inte honom och du måste hjälpa mig nu!! O nu bajsar jag ner mig också....!!!!"Skriker hon panikslaget.

Jag tittar ner och tror hon skämtar men det jag ser är att MITT I RESTAURANGEN står hon i en hög med bajs som rinner längst hennes ben ut på golvet.

" HÄMTA PAPPER FORT OCH HJÄLP MIG," skriker hon

Jag går bort till baren och säger till markus att hon som står där borta precis bajsade ner sig på golvet och sedan börjar jag panika av bajset jag såg på golvet och längst hennes ben.
Marcus panikar lite halft men jag tvingar honom att gå till henne.

Under tiden står hon och skriker på mig " HJÄLP MIG; KOM FORT DET RINNER LÄNGST MINA BEN!!!!!!!!!"
Jag går bakom till köket och panikar så ingen ska se.

Markus skriker på henne att hon ska UT och hon sätter sig i sin rullstol och rullar iväg från restaurangen. Efter hennes rullstol är det bajsränder...
Marcus går och spyr och sen stänger vi igen restaurangen. Vi har bajs på ca 1 kvadratmeter av restauranggolvet och bajsränder längst utgången. Som tur var kom Ike (kocken/diskaren) och tog hand om det och torkade upp allting. Han sanerade hela golvet och toaletten och tvättade bort allting. Den hemska doften vart fortfarande kvar i restaurangen så vi sprayade ut 2 hela air-fresher i luften.

Jag sa att vi skulle ringa väktarna så att hon inte åkte omkring i centrum och bajsade ner sig så marcus ringde till dom. Han berättade att en tant i rullstol sketit ner sig på golvet i restaurangen och åkte omkring i centrum. "Har ni något signalement på henne frågade vakterna?".

Hon sitter i rullstol, och bajsar ner sig, det är bara att följa bajs-spåren, säger han.

Efter ca 1 timmes av kaos så vart restaurangen redo att  öpnnas igen. Damen kom inte tillbaka...
Både jag och Marcus har nu ärr för livet av bajs på benet och golvet mitt i en restaurang och jag mår fortfarande illa sedan i morse...
VARFÖR BEHÖVDE JAG UPPLEVA DETTA?!?!?


johanna

Men eeeeeeeeuw!!!!

2012-03-31 | 23:42:00 | http://mariamichaelas.blogg.se/
Rabbe

Haha, bra aprilskämt!

2012-04-01 | 13:41:06 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!