Internationella kvinnodagen

Good morning folks!

Idag är det molnigt, blåser och allmänt kallt. Magnus gosade precis in sig i en handduk på golvet och just nu känner jag för att följa hans exempel. Men icke sa nicke, för jag ska slänga in en tvättmaskin, klä på mig, o gå iväg och gymma.
Har fortfarande träningsvärk sedan magövningarna i tisdags så tänkte träna bort träningsvärk som jag så fint fick lära mig förr i tiden på gymnastiken. Får se om det verkligen funkar eller om det bara är skitsnack haha.

Idag är det också internationella kvinnodagen, vad i helsike det nu ska betyda... Verkar inte som någon direkt uppskattad högtid då det varken är röd dag, folk äter något speciellt eller någon firas. (Möjligtvis kvinnorna men jag känner mig inte speciellt firad inte?)
Nåväl, go and celebrate some wimmen out there.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!