Home from work

Nu är jag hemma ifrån dagens 4 timmars pass. Skulle egentligen gått till HM o Gina och sett om dom hade något fint men istället ringde Trollet och frågade om jag kunde ta Magnus, (hunden). Så hem begav jag mig och nu har jag nyss kommit hem ifrån en runda med Magnus. Om ca 30 minuter ska jag ut och gå igen, denna gågnen ska jag gå till Coop och möta upp peter för att uträtta månadens storhandling. Kommer gå på ca 1200 kr gissar jag. Det är verkligen mycket som ska köpas denna gången. Har gjort om listan 4 ggr innan jag fick med allt. Har säkert hunnit glömma hälften ändå. Okej kanske inte hälften, men något viktigt.

Jag både älskar och hatar att storhandla mat. Jag älskar det för att man får välja precis vad man vill, köpa massa god mat, frukt och grönt, och ingen säger nej till för dyra saker, eller för många av något och ingen bestämmer vad man ska äta, utan jag gör. De är så kul att få köpa massa saker. Det som inte är så roligt är 1 när man ska betala och man inser att det man handlat går på över 1000 kr. Och 2 när man ska BÄRA hem allting. De är jobbigt. Som tur är lovade trollet att hämta oss idag. (tack gud).

Nåväl, ska väll leta upp lite pant och coop påsarna och bege mig, snart..,.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!