Helg!!! (för mig)

Och som för mig, som jobbar när alla andra är lediga, är jag också ledig när alla andra jobbar. På ren svenska, jag är ledig !!! Woop woop! Idag och imorgon är jag helt och hållet ledig, och att jag igår fick sluta tidigare vart ju bara underbart! Så nu i helgen har jag jobbat både fredag och lördag. Fredag jobbade jag bara 4,5 timmar och på lördag blev det 11h. I lördags flög i och för sig tiden förbi, hade bara massor utav trevliga och roliga gäster... Och tröga.

Vart tex ett gäng killar som bad om notan, jag kom in med den och då viftar den ena med kortet och säger " Dra två tredjedelar (2/3) på detta kortet!". Det blev en liten tystnad då jag dumförklarade honom och då sa han, " Eller jag räknar ut vad det är så kan du komma tillbaka". - Söt-trög människa...

Hade också hand om en gäst som åt och drack och drack och åt och åt mer och sedan dricksade 250 spänn, bara han! Dock delar vi ju dricksen så efter kvällen blev det allt som allt 340 spänn för mig. (hade jag fått behålla allt själv hade det ju vart 2000 minst!). Nåväl.

Alla gästerna vart i alla fall trevliga och glada och mina kollegor vart roligare än vanligt så det vart bara en super dag på jobbet helt enkelt.

Idag ska jag fixa mina naglar, sola (om jag hinner och orkar) och träna. Hade tänkt se om jag hinner ta en fika med någon också, men alla jobbar och går ju i skolan.. Haha.
Aja dags att gå ut med hunden..
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!