Hej och välkommen till Olearys, du också..

Måste berätta om en liten händelse igår på jobbet, lite pinsamt men mest roligt!

Igårkväll på jobbet så skulle Peter och ett gäng till ha ett möte inför kommande spelning nästa helg, och först på plats vart peter, när några från dom andra banden började trilla in så mötte jag dom precis vid ingången, kramade den första och den andra, den tredje däremot hade jag bara träffat en gång och av för-bi-farten blev det att jag tog i hand med honom då. Det kom en fjäde person ganska tätt efter också som jag inte hade träffat förut, så jag tog i hand med henne också. Sedan kom det en dam som jag trodde vart ägaren till stället så det blev att jag tog i hand med henne också.
- Hej och välkommen till olerys du också, haha sa jag lite käckt.
Sedan gick hon åt andra hållet...
- Vart inte du med dom, sa jag och pekade på resten av banden.
- Nej jag är här själv och ska spela lite tänkte jag, svarade hon.

PINSAMT. Hon måste ju trott att jag vart helt dum i huvudet. Står vid ingången och tar i hand med alla gästerna och säger " hej och välkommen till olearys". Nog för att jag är trevlig och artig mot gästerna, men vaffan, stå och hälsa på alla när dom kommer in vart kanske inte så normalt... Haha... Nåväl, är man rolig så är man...
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!