SH'bam

Idag på danspasset SH'bam stod det en kille tryckt med näsan mot rutan in till aerobics-salen under mer eller mindre hela passet. Jag fick känslan ett tag att han spanade in mig, men med tanke på att det vart ganska många andra snyggare brudar runt omkring (och att jag inte vart så vidare graciös idag) så övertygade jag mig själv om att jag bara inbillade mig. Varför skulle han stå och glo där, PÅ MIG liksom?

Efter passet gick jag och strechade och den mystiska killen stod kvar utanför salen. Konstig kille tänkte jag och började fantisera iväg om att han vart ett pervo som stod och glottade på tanterna längst bak eller till och med killarna och sedan sprang iväg och drog en handtralla på killarnas toalett och... Ja gud vet vad jag hittade på om honom. Mens jag strechade och byggde upp min lilla lotsas värld kom han till stretchrummet.
Han gick fram och tillbaka 2 ggr och sedan gick han fram till mig.
- Wow asså, vilken energi du hade där inne, sa han.
- Ha ha, jadu men den är slut nu, svarade jag lite halvdrygt.
- Men du kunde verkligen det där ju, skit snyggt!
- Eh, jasså, aja.... (fortfarande dryg)
- Vill du att jag ger dig skjuts hem sen när du är klar? Frågade han.
- Asså, jag bor bara 5 minuter härifrån så jag går, tack ändå, svarade jag. (Det tar egentligen 20 minuter att gå men 5 minuter lät bättre).
- Okej men får jag bjuda dig på middag någon kväll då? Frågade han då.
- Eh... Asså... Jag är förlovad, så såvidar du inte vill bjuda min sambo också så...... (och så log jag lite bitchigt).
- Jaha, hehe... Men... Skitsnyggt körde du i alla fall där inne, hejdå! Avslutade han och sprang iväg lite väl fort.

Jag skrattade inombords (vart såklart helt iskall på utsidan) och stretchade klart. Jag älskar verkligen att vara sådär dryg mot killar som raggar på mig. Bästa jag vet. Typ. I alla fall om dom beter sig så konstigt som denna snubben gjorde... tror fortfarande att han är ett pervo som drar handtrallor på toaletter....

Men spännande dag i alla fall, fick ju ändå en liten "självförtroende boost" liksom. Tydligen är jag attraktiv trots att jag inte håller takten, slänger med armarna som en schimpans och svettas som en gris....?

Hanna

fin blogg :D

2012-06-21 | 00:27:17 | http://gymnastics4ever.devote.se
michelle

alltid lika roande att läsa din blogg måste jag säga! ;)

Svar: Haha du säger det du ? ;)
matildaandren

2012-06-23 | 14:26:47 | http://michellebik.blogg.se
johanna

Hahaha, sikken tuffing du är när du nobbar dem, haha.
You got the look!!

2012-06-24 | 15:15:24 | http://mariamichaelas.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!