Om man skulle börja med det istället

För tillfället är mitt liv ganska enformigt. Jag jobbar, sover, äter och väntar på dagar då jag kan spendera pengarna jag tjänat. Inte så värst livat inte. Så i det stora hela har jag inte så mycket att blogga om, även om jag har lite blogg sug.

Hade jag bara varit fotogenisk och tyckt om att ta och lägga upp bilder på mig själv och allt jag gör hade saken kanske varit lättare. Men nu blir jag aldrig bra på bild, och känner mig mest fånig när jag fotar mig själv, eller blir fotad.

Så i alla fall så har jag på senare dagar känt att jag ändå vill dela med mig av alla meningslösa tankar jag har och de lilla jag faktiskt gör om dagarna. Så från och med nu kommer alla inlägg vara korta och tråkiga. (Mer än vanligt). Och bilder är inget att hoppas på heller....


Tack o hej.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!