Metro on stage

Tror säker att jag har stavat fel på rubriken nu, men min excellenta stavning och bla bla. Men kom i alla fall hem för typ en timme sedan tillsammans med Peter från Metro on stage. Peters kusin, John, vart med i finalen. Dom har inte fått veta hur det gått än, men med tanke på hur mycket dom andra banden sög så kan dom mycket väl vinna. Lets hope so!

Idag har jag också hunnit jobba, duktig som jag är. Det gick bra idag och idag är det en såndära dag då jag bara älskar mitt jobb och tycker att allting känns bäst i hela världen. (Hoppas att det håller i sig!)

Måste också säga att jag hatar koffein och socker. Speciellt tillsammans. Hela dagen har jag vart som en zombie, hela jäkla dagen. Så vid klockan 20 drack jag lite coca cola och åt en brownie i hopp om att bli lite pigg, nope nope ingen effekt. Dock klockan 22 noll noll när jag äntligen kom hem och skulle vara trött och sova för att jag ska upp tidigt och jobba imorgon, ja då jävlar kan socker-fan sätta in och lika så med koffeinen. Så nu sitter jag här, helt speedad och kan inte sova för fem öre. VAR VART DEN ENERGIN NÄR JAG BEHÖVDE DEN?! ...
Skit asså.

Nåväl, död åt all koffein och socker.

(FICK PRECIS REDA PÅ ATT PETERS KUSINS BAND VANN WOOP WOOP O GRATTIS!!!!! om jag bara kunde komma ihåg vad bandet hette också.... )
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!