Men mormor...

God morgon världen.

Här sitter jag i sängen och har precis ätit en och en halv banan. Peter ligger i soffan helt utslagen och mår inget bra alls. Stackarn.
Igår vart han med hemma och vart sjuk. Mormor min ringde och frågade om jag verkligen skulle gå till jobbet eftersom att Peter vart sjuk. Ja tyckte jag det är väll klart att jag ska.
" Att inte mamma kan åka upp till er och ta hand om Peter mens du är på jobbet... det tycker jag är dåligt, det borde hon väll kunna göra" Muttrade lilla mormor.
Ja för självklart borde mamma ta ledigt från jobbet och åka 55 mil till stockholm för att kunna ta hand om Peter mens jag är på jobbet?......

Sött....

I alla fall så jobbade jag igår (trots att peter vart hemma). Vilket vart trevligt, jag hade en bra dag på jobbet helt enkelt. I måndags vart jag och tränade med Johanna. Första gången sedan operationen som jag tränat faktiskt. Kändes bra, trots att det märktes att jag inte tränat på länge och att min kondition är helt borta.
Om 1 timme hade jag tänkt köra ett pass SH'Bam. Förbränna lite fett och skaka lite rumpa. Låter bra. Får väll hålla mig hemma sen resten av dagen och ta hand om Peter, som mormor föreslog... ;)
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!