Att ta vara på dagen

Carpe diem - fånga dagen.

Något som jag i övrigt är ganska dålig på. Fånga dagen. I alla fall idag. Inatt när jag kom hem vid 0200 ställde jag inte klockan och tänkte att jag nog vaknar till senast 11 ändå. Men när jag vaknade i morse och gick upp för att kolla klockan hade den på något vis blivit 1300. TRETTON NOLL NOLL?! Hur fan den nu kunde bli det är ju dock en fråga jag aldrig kommer få svar på. Men vipps så hade jag sovit bort hela min lediga dag.

Fast besluten att vara aktiv på min lediga dag och göra en bra insats började jag städa. Så fram tills alldeles nyss har jag storstädat lägenheten och diskat. Nu ligger alla kläderna antingen i tvätten eller lådorna. Och alla våra tallrikar och bestick är rena i diskstället. Golvet är dammsuget och alla ytor är dammtorkade. Sängen är ny bäddad och så har jag en tvätt i maskinen.

Ska iväg och handla studentpresent lite senare också. Om typ 40 min eller så. Har dock inte riktigt bestämt vad jag ska köpa än. Men de löser jag på plats.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!