Vad jag gör

Nädu jag har haft fullt upp de senaste veckorna. Förra lördagen, handlade jag och förberedde för att ida skulle komma, söndagen jobbade jag, måndagen jobbade jag och ida kom, sen umgicks jag med henne tills onsdagen då jag jobbade, tors, fre, lördag, söndag jobbade jag. Måndag pluggade jag från 12-1730 konstant. Jobbade tis ons. Fick hem 2 katter i tisdags med. Och idag torsdag har jag pluggat sedan klockan 1030. Nu är klockan 13.30 och jag ska laga lunch och slänga in en tvätt. Och sedan ska jag tvätta och städa hela långa dagen. Hade tänkt hinna träna med men vet inte riktigt hur eller när jag ska hinna det.
 
Får väll se hur mycket tråk-göra jag orkar göra mer på min lediga dag. Känner att jag inte chillat ordentligt på mer än 14 dagar. O jag är en kvinna som behöver chilla då och då!
 
 
Har typ inte tagit det lugnt på längre än så kom jag nyss på.
 
Aja anyway. har inte tid med er något mer.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!