Vem bryr sig?

 Okej, råkade av någon anledning att publicera detta inlägg innan jag ens skrivit något, men de vart ju spännande de också.
 
I alla fall, de jag skulle skriva vart att jag funderade på vilka gökar som egentligen läser detta. Jag ser ju att de är x antal personer som läser min blogg o så varje dag. Men vilka fan är det? Jag bara undrar liksom. Har haft massa undersökningar innan med kille/tjej osv. Då visade de ju sig lite fint att jag hade cirka 60%tjejer och 40% killar. Men som nu, när jag bloggar typ 2 ggr i veckan om absolut ingenting, hur kan det vara kul?
 
Iofs jag läser ju mina vänners bloggar vad dom än skriver, typ, men ändå?
 
 
Sen vill jag säga att jag ska jobba idag också. Woop woop.
Och sen på söndag så ska jag o peter fira 1,5år. Då är frågan, ska man köpa något?....................Inget

Idag vill jag inget. Men trots att jag har en lista lång som en elefantsnabel med "att göra saker" så känner jag mig ovanligt tillfreds. Brukar känna mig stressad, mest hela tiden, men idag har jag ätit min gröt i lugnan ro och inte oroat mig alls för att ligga kvar o snooza 35 minuter extra i sängen. Klockan är ändå snart 13 och jag har inte börjat med min lista (mer än första punkten arr vakna då). Ändå känner jag mig inte de minsta stressad, för jag vet att jag behöver inte jobba idag, jag behöver inte plugga idag. Jag kommer hinna städa, handla, träna, skriva handla lista, prata med mamma, planera söndagen, duscha, osv. Jag kommer hinna med allt de dära för jag ska bara göra det.
 
Och jag har fått sova ut.
 
Så nu efter lite snabb semester i Halmstad ska jag ta mina nyfunna krafter och prioriteringar och sätta fart.
 
Hoppas alla får en kanon dag med vad ni nu ska göra, för nu ska jag börja städa.
 
 Shitty short

Jag vill inte förlora dig,
men ibland känns det som slaget redan är förlorat.
Jag kan ej styra det som sker,
men min åskådarplats tyngs för mycket ner.
Jag sitter här i min glasburk,
rädd för att fälla en tår.
Kommer en så kommer två,
Och med tiden,
ja då kanske jag drunknar i min glasskål.
Okej, ett i veckan

Hej!

Nu vart det 7 dagar sedan jag vart inne här och förklarade att jag inte hade tid med att blogga. Och ja det stämmer, jag har fortfarande inte tid. Jobbar, jobbar, pluggar. När jag väl är ledig dör jag typ, eller lagar mat, eller något annat "måste" göra. Nu måste jag duscha eftersom att det vart alldeles för längesedan jag gjorde det. Ska ha hårinpackning också, om ni undrar. För de om något vart det alldeles för länge sedan jag hade. Vi snackar månader!!!

Ett under att mitt hår lever.

Hahahah.

Lever....


Humor.

Jag är trött nu okej?
Ska jobba imorgon med, och sedan plugga.
Hade hoppats att jag skulle hinna träna och sola lite med men de kan jag nog glömma.

Snart är det dags för halmstad i alla fall.
Woop Wooop.Jag vill, men kan inte

Hej allihopa!

Jag vill så gärna dela med mig om allting kul som händer i mitt liv. Om hur kul jag har på jobbet, vad som händer, hur det går med plugget. Vad det egentligen är jag gör osv osv. Men ack nej. Jag har knappt tid att laga mat, o ännu mindre tid att blogga. Tyvärr :(

Önskar jag hade, men tyvärr inte.

Så ville bara förklara det och berätta att det händer massa trevligt i mitt liv.

Och att jag kommer till halmstad snart.

Puss o kramVad jag gör

Nädu jag har haft fullt upp de senaste veckorna. Förra lördagen, handlade jag och förberedde för att ida skulle komma, söndagen jobbade jag, måndagen jobbade jag och ida kom, sen umgicks jag med henne tills onsdagen då jag jobbade, tors, fre, lördag, söndag jobbade jag. Måndag pluggade jag från 12-1730 konstant. Jobbade tis ons. Fick hem 2 katter i tisdags med. Och idag torsdag har jag pluggat sedan klockan 1030. Nu är klockan 13.30 och jag ska laga lunch och slänga in en tvätt. Och sedan ska jag tvätta och städa hela långa dagen. Hade tänkt hinna träna med men vet inte riktigt hur eller när jag ska hinna det.
 
Får väll se hur mycket tråk-göra jag orkar göra mer på min lediga dag. Känner att jag inte chillat ordentligt på mer än 14 dagar. O jag är en kvinna som behöver chilla då och då!
 
 
Har typ inte tagit det lugnt på längre än så kom jag nyss på.
 
Aja anyway. har inte tid med er något mer.

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!