I DID IT!!!!

Efter att ha tjatat och hållt på i typ 1 år på att Peter ska träna med mig så lyckades jag ÄNTLIGEN att få med honom på ett prova på pass på Sats. Så idag (efter att vi försovit oss) gick vi upp och åt frukost och hämtade mina skor på jobbet, och 1100 började vi ett 45minuters cykling pass. Efter att ha svettats och kämpat oss igenom 45 minuter in pure hell körde vi 30 minuter core. Jag stretchade av mig lite snabbt, köpte en "vad duktig du vart som tränade suchi" och åkte hem. Så nu är vi hemma och jag är hur lycklig som helst att jag för första gången sedan jag flyttade upp har fått gymma med någon annan än me, myself, and I.
Synd bara att han inte fastnade för sats och att träna lika mycket som jag gör. De hade ju vart Bästaste bästa att få träna tillsammans med honom. Men i guess, jag får leva lycklig på att jag i alla fall fick träna tillsammans med peter EN gång. Kanske kanske han följer med om ett år igen ? ;)

Puss o kram.

Jenny

Haha.. :D You did it!

2012-01-15 | 22:11:10 | http://crescentsolitaire.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!