En ledig tränings och tvätt dag.

Klockan är 15.19 och allt är klart. Eller hur det nu är dom säger i robin hood. I alla fall så har jag snart packat ner 2 fulla rullväskor till flytten med saker. Ena är helt full med kläder och den andra med skrot som jag inte kan med och slänga. Hade säkert behövt minst 2 till för att få plats med alla mina saker.
När jag flyttade upp för ett år sedan räckte dessa 2 väskor och en bag. Jag åkte tåg med alltihopa. NU 1 år senare har jag minst dubbelt så mycket saker och hade aldrig i livet klarat mig med 2 rullväskor och 1 bag. Fy fan vad man samlar på sig saker under tiden. Har köpt .... 6 elelr 7 par skor sedan jag flyttade. Nej vänta, mer... Ja, som sagt en hel del saker samlar man på sig. Kläderna ska vi inte tala om. Har typ en ny garderob sedan jag flyttade.

Om typ 20 minuter ska jag bege mig för att hämta mina träningsskor, ta en fika och sedan träna bort fikan jag fikade. Nyttigt, eller njaaaaaaaaa.

Jaja nu har jag inte tid för er på bloggen mer.

Puss o kram.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!