10,5 timmars jobb check!

Idag har jag 2 anledningar till att klappa mig själv på axeln. För det första så har jag jobbat 10,5 timmar. *applåder* Och för det andra har jag inte druckit någon läsk alls på jobbet. *applåder*. Dock köpte jag med mig godis på vägen hem ifrån jobbet.... Så okej, En anledning till en varm applåd till mig själv. Fötterna är ganska trötta, för att inte tala om hur mitt huvud mår.... Alla idioter skulle kolla AIK och DJURGÅRDEN... Jag hatar stockholmare som ska bry sig så mycket om ishockey. Hockey är ju så BRUTALT tråkigt!!!!

Nu är jag i alla fall hemma och ska snart sova. Tror jag ska kolla på ett avsnitt sex and the city och sedan sova. Imorgon är jag ledig. Kommer antagligen spendera dagen med att städa tvätta och allt de dära roliga. WIHO.... Nåväl, dags att njuta lite av satc och sömn.

SEE YOU in hell.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!