När man jobbar kväll

Har tänkt på att mer eller mindre varannan av mina rumbriker heter något med jobb...Eller träning... Och om inte annat handlar alla mina inlägg om antingen jobb eller träning... *Suck*.

I alla fall, HEJ!
Huritga jag har vart i farten. Idag tog jag i och för sig sovmorgon till 0930 och gick sedan och duschade och tvättade håret. Hade hårinpackning i medans jag åt frukost (macka med keso, kyckling, gurka, och en aktivia yoghurt). Sedan kopplade jag in datorn in datorn i högtalarna, satte på musik och satte igång med dagens mål. Att städa lägenheten skinande ren och i ordning. Nu har jag dammsugit och plockat undan allting, dammtorkat och sorterat tvätt. Tagit halva disken. Medans den första halvan ligger på tork, och den andra halvan ligger i blöt så tog jag en paus och passade på att blogga.
Eftersom att klockan bara är 13.15 så tror jag nästan att jag ska vara en ännu bättre flickvän än vanligt. Om jag orkar när jag diskat klart, och det inte tar för lång tid, ska jag ta och göra kassler och potatismos till älskling så han bara kan varma mat ikväll och har matlåda till imorgon.. Fast det kanske är lite väl toffligt? Räcker det inte att jag städat och diskat och dammat och allt de dära? Hmm, får se om jag hinner. Börjar ju jobba 17, så måste gå härifrån senast 1630, och om jag ska äta innan jobbet måste jag gå SENAST 1600. Dock är de ju 3 timmar tills dess... JAJA vi får se helt enkelt!

Idag är det btw 1år 1 månad sedan jag o peter blev tillsammans. 13 månader som man med kan säga. Woop  Woop. O jag ska jobba ikväll..... Men men.. What to do?

Frida

Hihi gratti i efterskott!! :D <3

2012-03-02 | 10:42:14 | http://friidaus.blogg.se/
alexandra

Jätte fin blogg! Följa varandra på bloglovin?(Ber om ursäkt ifall du inte gillar sånna här kommentarer!)

2012-03-04 | 11:07:05 | http://thisisalexandras.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!