Ledig, trodde jag ja...

Igårkväll vid 22 tiden ringde Gabbe. Han ringer då aldrig bara för att snacka lite så jag visste nästan redan då att jag skulle få jobba. Och mycket riktigt de skulle jag, idag, lunch. Egentligen skulle jag fått jobba i Farsta men eftersom jag lovade att passa magnus idag så hinner jag inte både gå ut med honom och jobba där, men de löste sig fint så om en timme typ börjar jag jobba i haninge.
Ska gå ut med magnus om typ 10 minuter och sedan gå till jobbet. Känns konstigt att vara ensam i lägenheten. Första gången jag är ensam sedan vi flyttade hit. WIERD!

Aja, ser ut att vara sol idag, och klar himmel... -10 säger smhi... Vi får väll se om jag fryser ihjäl eller inte. Hör ni inget på resten av dagen får ni anta det värsta.. ;)


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!