Konstig dröm

Om 15 minuter måste jag vara på väg till jobbet, men istället för att sätta på mig en tröja och sånt som kan vara bra att ha på sig, så mycket jag bara berätta om m8in skumma och jobbiga dröm jag drömde innan klockan ringde...

Jag drömde nämligen att Peter kom hem och berättade för mig att han skulle sova borta rtt tag, och då frågade jag såklart varför och då sa han att han skulle till sin andra flickvän. Jag Fattade inget alls ioch blev jätte arg, då sa han att han hade haft denna flickvännen till och med innan vi blev tillsammans och att jag vart hans nr 2 flickvän. Han hade barn med denna tjejen och skulle nu flytta ihop med henne varannan vecka. Och om jag inte accepterade detta så fick han hitta någon annan än mig. Och sedan tog han med deras barn hem och sa att jag måste passa den och vara snäll mot den. Så då fic jag gå med ungen (som jag hatade mer än allt) till olearys och köpa pannkakor och den vart jätte jobbig och jag fick inte säga emot för då skulle det ta slut mellan mig och peter. Ungen var rödhårig och jätte ful.
Det värsta med drömmen vart att jag kände hela tiden och tänkte i drömmen, som tex " Hur kunde han göra så mot mig, efter ett helt år och inte sagt något" Osv. Den vart så verklig att när jag vaknade trodde jag ett tag att allting hade hänt.

Vet dock inte vart som vart sjukast, drömmen i sig, eller att jag i drömmen faktiskt tog hand om en annans barn, och lät peter ha 2 förhållande med mig som nr 2 för att det inte skulle ta slut.... ??ida

du är så jävla underbar, vet du de :D

saknar di!!!

2012-02-14 | 12:18:06 | http://idaaspberg.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!