Jobba jobba jobba... sa någon jobba?

God morgon!
Idag är det onsdag, mitt i veckan dagen och jag är onsdags trött. snoozade lite för länge i morse och skyndade mig sedan ikapp med tiden så nu ligger jag före tidsplaneringen istället. Igår, som ni kanske uppmärksammade, tränade jag ett långt pass. Det kändes när jag skulle gå och lägga mig kan jag meddela. Mina ben bultade, ryggen gjorde ont, det kändes som jag haed blåmärken på rumpan och nacken och magen ville inte röra sig alls. Har sovit dåligt istället för bra inatt. Trodde att en tidig morgon, massa träning och bra mat skulle resultera i en trött kropp som sov som en stock? Inte då... Istället har jag vaknat varje gång jag skulle vända på mig för att det gjorde ont i kroppen... Vilken liten mes jag är hahaha.

Cyklade 3,1 mil igår, stretchade, vilade 15 min, och körde sedan 30 min core. Kanske inte låter så mycket, men det var betydligt mer än jag brukar träna, antagligen därför min kropp är så trött.

Har fått reda på hur jag jobbar nu också, jobbade ju sön, mån tis ons tors fre, ledig lördag och sedan jobba söndag, ledig måndag o jobba tisdag onsdag. Ingen helg för mig inte.
Aja ska väll klä på mig de sista, kolla bloggarna och dra.

Ha en bra dag alla!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!