Här kommer ett hurtigt inlägg

Och kanske psykiskt fjolligt o snarlikt.
I alla fall så har jag gjort en seriös satsning på att skaffa den bikini-kropp jag alltid velat ha men aldrig helt lyckats med. Så Inge godis, minskad mängd kolhydrater och mer träning. Låter kanske inte som världens satsning, men för mig är det de, magrutor och tight midja är målet. Har börjat nu efter 2 veckor känna en mindra förändring, tyvärr har bara min omlagda kost resulterat i att mina bröst försvunnit hitills, MEN börjar det ta där kanske det börjar ta där jag vill nu när brösten är helt borta o de inte finns något mer att ta ifrån där.

Så framöver kommer ni kanske få se tråkiga bilder på min omlagda kost, update om min träning och (om jag lyckas emd mitt mål) bild på min kropp. (den utan bröst).

Så here we go! beach 2012.


Frida

Lycka till Mandren och tipsa gärna oss andra via bloggen :D<3

2012-02-17 | 17:22:25 | http://friidaus.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!