En normal jobbvecka

God morgon alla där ute!

Klockan är 08.38 och jag är redo för jobb. Denna veckan kommer jag att få jobba som alla normala människor, alltså normaltider. Kommer jobba måndag till fredag 0930-1500. Det är nog det mest normala schema jag haft sedan .... sedan... Någonsin?

Ska jobba som lunchansvarig denna veckan vilket ska bli nytt, spännande och kommer nog ge en del erfarenhet. Om 20 minuter ska jag bege mig, men ville vara uppe i tid så jag hann göra mig extra viktig idag.. ;)

Efter jobbet idag så ska jag träna vilket både känns som en bra start och tröttsamt. Min kropp är van att gå upp 0930 och inte 0800 vilket betyder att när jag slutar idag klockan 1500 o är på gymmet en halvtimme senare, kommer min kropp att vara i sov- mode. Men får väll suga energi från mina kärlekshandtag och cykla mina 25 minuter, köra mage-rumpa och sedan stretcha. Är väll hemma till 17 då de blir dags för att laga mat osv. Kommer antagligen somna som en stock klockan 20.00 ikväll... Men jag får ha lite rutiner denna veckan vilket ska bli skönt, även om det kommer  vara jobbigt att gå upp 0800 hela veckan.

Hur ser er vecka ut då gullefjul?


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!