En liten tanke om bloggvärlden

Sitter och kollar på de stora bloggerskorna. Deras liv består av fest, shopping och resor. Och att sedan berätta om det för 100,000 personer dagligen som betalar för allt de dom gör. Det hemska är att jag läser dessa bloggar lika slaviskt som alla andra. Man vill bara spy på dom för dom är korkade, barnsliga, fula osv osv. Men ändå egentligen är man avundsjuk på att man inte har ett liv som dom. Att man inte får betalt för att berätta om vilket lyxliv man lever.
När man funderar på det, undrar jag varför det blev just dom som lyckades. Dom vart tidiga med att skaffa det, och dom flesta storbloggarna provocerade. Men varför lyckades just dom. Det finns säkert 5 miljoner bloggar i sverige. Och ändå är det ett 10-tal av dom som tjänar massor av pengar på det. Kissie, dessie, paow, kenza, foki... Ja hela köret (kom inte på fler stora nu bara för det). Foki är inte vidare söt, en materiel tjej som inte kan svenska? Kenza är en svinrik model som låtsas förstå hur vanligt folk har det, paow är en förvirrad tonåring som försöker festa och bete sig som en 22-årig singeltjej i LA. Dessie, en bortskämd fjortis som försöker leva livet som en 30-milf-mamma med sin 27 årige pojkvän och hund och lägenhet och dyra middagar och krogrundor fast hon är 17 år.  Kissie... Ja kissie är som en Hollywood-stjärna fast i sverige. En skandal drottning som låtsas vara en bra människa medans hon istället provocerar på 1000 olika sätt. Nya hela tiden..

Tappade nog den röda tråden här någonstans. Vart så inne i hur mycket en sån här sak kan störa både mig och många andra. Att man ens lägger energi på det. Wow, borde verkligen blocka alla bloggar på min dator.., Haha.

 Jocke

Håller med i det mest du skriver. Att de läses av så många är beroende på marknadsföring. Det finns många sätt, men utan marknadsföring så skulle de inte vara där de är.Men du kan tänka så här:

Läs gärna deras blogg (det e ju gratis) fast tryck ALDRIG på någon av deras annonser, länkar m.m. och köp inte produkterna de marknadsför.Om alla 100-tusentals besökare skulle följa det så skulle de inte bli så långvariga.

2012-02-09 | 14:47:16 | http://datorljud.weebly.com
john

eller de jävla jobbiga bloggarna som flyttar från Halmstad till Stockholm och inte bor i Halmstaad längre...

2012-02-09 | 16:08:03 |
Jenny

Håller så med!! Hade inte kunant skriva det bättre själv :)

2012-02-10 | 00:24:11 | http://crescentsolitaire.blogg.se/
Emy

Avundsjuka kan vara bland det vidrigaste som finns.

Det är bara du själv som sätter gränser på din egen lycka.

2012-02-13 | 13:04:45 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!