Det kommer bli mycket jobb nu.

Denna veckan är mycket jobb. Kanske inte mer än heltid, men mer än jag brukar.. först  vart det jobb förra veckan fredag lördag söndag måndag, ledig igår tisdag, och nu blir det jobb onsdag torsdag fredag lördag söndag... Jobba 9 ledig 1. Hmm.... Aja money money money.

Idag börjar jag 17 i farsta så måste gå hemifrån vid 15, om 2,5 timme. Vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills dess, tänkte tränat idag men skippade det då jag insåg att jag skulle jobba så mycket nu. Jobba långa dagar med träningsvärk är INTE okej.

Annars då? Mjo, Kära  Frida ringde innan och chit-chatade lite vilket vart snällt av henne. Fick lite update om livet i halmstad också vilket jag tyckte vart ypperligt trevligt också. Nu börjar jag få skut på saker att berätta. Sitter för tillfället och frunderar på om jag ska orka släpa med alla tre paketen från min tradera auktion och skicka det trots att det kaos-snöar ute eller om jag ska hoppas det inte snöar imorgon och ta med dom då istället? Beslut beslut beslut....

Aja puss o kram så länge.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!