Okej nu blir det seriösa saker

Att betala 400:- i månaden för att ha ett gymkort som jag aldrig gymmar på kan vara den onödigaste utgiften av dom alla.
 
Att säga till sig själv varje dag att " imorgon ska jag gymma" och sedan aldrig göra det är också något som är ritkigt dåligt. Varför ska jag lova mig själv saker som jag inte kan hålla? De är ju bara att ljuga för mig själv då.
 
Nu när mitt liv börjar komma in i rutiner (aka- jobba sova äta) så hinner jag ju faktiskt klämma in träningspass mellan 12- 14 minst 3 ggr i veckan. SÅ vad jag väntar på är en bättre fråga.
 
Kommer därför att gå in på någon bra hemsida, så som fitness guru eller något och beställa hem lite protiner och skit, och kolla upp ett bra tränings program och göra en bra tränings spellista här och nu för IMORGON ska jag fan ta mig till gymmet! Punkt slut!
 
 

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!