99% gran canaria

Det blev ingen träning idag.
MEN det kommer att bli det, varje dag i ca 2 veckor.... nere i värmen..... på gran canaria..... från och med måndag....... till och med första veckan i januari...... OMG OMG OMG...
 
 
Okej det är inte 100% än, då jag inte skrivit på kontraktet än, men när de kommer (som det ska göra under dagen idag) så blir det de. ANIMATION TEAM here i come.
 
3 veckor sol, som betalad semester är ju inte helt fel.
 
Okej jag är glad, super glad.
 
Puss o kram nu ska jag till mitt riktiga underbara jobb. SHIHO!
 
Hur kan så mycket bra saker hända mig, ibland undrar jag om jag verkligen förtjänar att ha de så bra som jag har det?Okej nu blir det seriösa saker

Att betala 400:- i månaden för att ha ett gymkort som jag aldrig gymmar på kan vara den onödigaste utgiften av dom alla.
 
Att säga till sig själv varje dag att " imorgon ska jag gymma" och sedan aldrig göra det är också något som är ritkigt dåligt. Varför ska jag lova mig själv saker som jag inte kan hålla? De är ju bara att ljuga för mig själv då.
 
Nu när mitt liv börjar komma in i rutiner (aka- jobba sova äta) så hinner jag ju faktiskt klämma in träningspass mellan 12- 14 minst 3 ggr i veckan. SÅ vad jag väntar på är en bättre fråga.
 
Kommer därför att gå in på någon bra hemsida, så som fitness guru eller något och beställa hem lite protiner och skit, och kolla upp ett bra tränings program och göra en bra tränings spellista här och nu för IMORGON ska jag fan ta mig till gymmet! Punkt slut!
 
 

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!