Det går in och det går ut

Jag måste bara berätta för er alla att jag hade något fint på hjärnan att blogga om innan jag satte mig vid datorn, hade totalt hjärnsläpp nu när jag kom in på blogg.se så jag började skriva helt enkelt.
Och ungefär... NU... Kom jag på vad det vart för djupa tankar jag skulle dela med er alla.
 
Jo jag och peter kollade nyss på en film, en sån där film som det står "based on a true story" på. Förutom att det inte gjorde det för ens i slutet då det visade sig att denna hjärtgripande film vart en sann historia som jag mer skulle beskriva som dramatiserad dokumentär typ?.
   I vilket fall hette filmen... jadu vad hette den... Machine gun preacher. (tror jag stavade rätt). Och anledning nr ett till att jag ens ville se den, utan att ha en susning om vad den handlade om, vart för att min kärlek nr 2 (efter peter ofc) Gerard Butler vart huvudroll i den. Den handlade om hur det är i Afrika just nu och att han ska försöka hjälpa barnen där from LSN och Kony.
 
Innan filmen hade jag endast hört om den där Kony och inte riktigt förstått vad det är han sysslar med. Afrikas hitler har jag hört dom säger. Om sanningen ska fram så vet jag fortfarande inte hans historia men ska koll upp det.
 
I filmen (som är sann) är det i alla fall en man från pennslovania i usa som bygger en kyrka o barnhem där och verkligen offrar allt han har för att hjälpa så många barn som möjligt. O dom visar vad barnen där tvingas leva med och så mycket hemskheter.
   Efter filmen så satt jag verkligen och kände mig som världens hemskaste människa. Här sitter jag, och tittar på en film om hur dom har det, hur dom tas från sina familjer, misshandlas och tvingas slå ihjäl sina mammor och gud vet vad, BARN! Och som jag sa, här sitter jag, i min lägenhet och tittar på en film om det, jag klagar över att jag inte hinner träna, och att mina pengar tar slut för snabbt.
Mens dom blir torterade, våldtagna, bortrövade och förlorar allt dom har i livet.
Varför hjälps inte vi alla åt bara? så alla får ha ett eget liv i alla fall?
 
 
Nä usch och fy vad hemsk världen är! Men det vart en bra film. Anyway, nu ska jag kolla upp den där kony och sen sova. Natti.
 

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!