Blogga är så ute

Jag har insett, att cyberspace är ute.
Visst läser man lite bloggar, men man bloggar aldrig längre.
Man är inne på facebook, men man orkar inte vara lika aktiv.
Alla andra sidor så som twitter, instagram osv osv, är på g ut.
 
Visst finns det fortfarande massor av folk som är aktiva, men tiden då vi vart som mest aktiva framför datorn är förbi.
Jag tycker fortfarande de är trevligt att blogga ibland, men inte i närheten av så trevligt som jag tycker det är att smsa och ringa dom jag faktiskt vill prata med här i livet?
Visst kan man fortfarande underhålla sig framför datorn lite granna, men för att vara ärlig så använder jag mest datorn för att kolla mailen och betala räkningar osv.
 
Förut kunde jag sitta timmar efter timmar vid datorn och göra allt och inget. Nu blir jag uttråkad och sätter på en film efter 30 min.
 
De jag ville säga är att vi växer upp. Vi använder cyberspace för att kommunicera men inte längre för att göra ett intryck på varandra. Fan vad alla är stora nuförtiden, jobb o studenter o flyttar och gud vet vad. Inte konstigt att vi alla slutat prioritera datorer.
 
Ville bara skriva ner denna tanken innan den försvann.
Nu ska jag klä på mig och gå till jobbdag 6 denna veckan.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!