0530

God morgon alla pigga och glada människor.
 
Idag är jag ledig, och ska göra riksettan.
Och jag har vart vaken sedan 0530 för att städa. Eller nja, de dära vart inte sant. Jag har inte kunnat sova på hela natten så 0530 när peter gick till jobbet beslutade jag mig för att ge upp och börja städa (som jag egentligen skulle göra på tisdag).
Så om 10 min ska jag slänga in första tvätten också.
Sedan hoppas jag att jag hinner med i alla fall 2 tvättar innan jag måste iväg och handla galgar och en förvaringslåda. Och sedan ska jag ju till riskettan 1300. 
Men jag måste säga att när man går upp såhär sinnessjukt tidigt har man massa tid över. Helt sinnessjukt hur mycket nyttigt jag kommer hinna med idag.
 
Nåväl, bizzzii hemmafru vart det va? ;)
 
 
 Blogga är så ute

Jag har insett, att cyberspace är ute.
Visst läser man lite bloggar, men man bloggar aldrig längre.
Man är inne på facebook, men man orkar inte vara lika aktiv.
Alla andra sidor så som twitter, instagram osv osv, är på g ut.
 
Visst finns det fortfarande massor av folk som är aktiva, men tiden då vi vart som mest aktiva framför datorn är förbi.
Jag tycker fortfarande de är trevligt att blogga ibland, men inte i närheten av så trevligt som jag tycker det är att smsa och ringa dom jag faktiskt vill prata med här i livet?
Visst kan man fortfarande underhålla sig framför datorn lite granna, men för att vara ärlig så använder jag mest datorn för att kolla mailen och betala räkningar osv.
 
Förut kunde jag sitta timmar efter timmar vid datorn och göra allt och inget. Nu blir jag uttråkad och sätter på en film efter 30 min.
 
De jag ville säga är att vi växer upp. Vi använder cyberspace för att kommunicera men inte längre för att göra ett intryck på varandra. Fan vad alla är stora nuförtiden, jobb o studenter o flyttar och gud vet vad. Inte konstigt att vi alla slutat prioritera datorer.
 
Ville bara skriva ner denna tanken innan den försvann.
Nu ska jag klä på mig och gå till jobbdag 6 denna veckan.Det går in och det går ut

Jag måste bara berätta för er alla att jag hade något fint på hjärnan att blogga om innan jag satte mig vid datorn, hade totalt hjärnsläpp nu när jag kom in på blogg.se så jag började skriva helt enkelt.
Och ungefär... NU... Kom jag på vad det vart för djupa tankar jag skulle dela med er alla.
 
Jo jag och peter kollade nyss på en film, en sån där film som det står "based on a true story" på. Förutom att det inte gjorde det för ens i slutet då det visade sig att denna hjärtgripande film vart en sann historia som jag mer skulle beskriva som dramatiserad dokumentär typ?.
   I vilket fall hette filmen... jadu vad hette den... Machine gun preacher. (tror jag stavade rätt). Och anledning nr ett till att jag ens ville se den, utan att ha en susning om vad den handlade om, vart för att min kärlek nr 2 (efter peter ofc) Gerard Butler vart huvudroll i den. Den handlade om hur det är i Afrika just nu och att han ska försöka hjälpa barnen där from LSN och Kony.
 
Innan filmen hade jag endast hört om den där Kony och inte riktigt förstått vad det är han sysslar med. Afrikas hitler har jag hört dom säger. Om sanningen ska fram så vet jag fortfarande inte hans historia men ska koll upp det.
 
I filmen (som är sann) är det i alla fall en man från pennslovania i usa som bygger en kyrka o barnhem där och verkligen offrar allt han har för att hjälpa så många barn som möjligt. O dom visar vad barnen där tvingas leva med och så mycket hemskheter.
   Efter filmen så satt jag verkligen och kände mig som världens hemskaste människa. Här sitter jag, och tittar på en film om hur dom har det, hur dom tas från sina familjer, misshandlas och tvingas slå ihjäl sina mammor och gud vet vad, BARN! Och som jag sa, här sitter jag, i min lägenhet och tittar på en film om det, jag klagar över att jag inte hinner träna, och att mina pengar tar slut för snabbt.
Mens dom blir torterade, våldtagna, bortrövade och förlorar allt dom har i livet.
Varför hjälps inte vi alla åt bara? så alla får ha ett eget liv i alla fall?
 
 
Nä usch och fy vad hemsk världen är! Men det vart en bra film. Anyway, nu ska jag kolla upp den där kony och sen sova. Natti.
 Tiden går fort när man jobbar

Wassup alla ?
 
Själv sitter jag nedsjunken i soffan med mitt täcke och vill inte att min lediga dag ska ta slut. Känns som att allt jag gör är att jobba, vilket inte heller är fy skam då jag tycker det är kul. Men det finns ju så mycket mer jag vill, hur ska jag hinna med allt det då när jag bara jobbar?
 
Jobbade 7 dagar förra schemat och nu ska jag jobba 6. Fullt upp.
Snart är det i alla fall löning också, å de är ju bra.
 
   Peter ligger och halvsover. Känner mig elak för att jag håller honom vaken genom att inte sova. Men jag vill verkligen inte att min lediga dag ska ta slut och mina 6 arbetsdagar ska börja. Jag har ju inte hunnit träna... eller åka till halmstad... eller allt annat... Övningsköra?
Juste måste skriva in mig på en körskola  här snart. Vid löning får det bli helt enkelt!
 
Men i alla fall jag lever och ja... nu får jag tysta ner skrivandet så peter får sova.Funderingar om livet

God kväll mina damer och herrar.
 
Här ligger jag i en stor dubbelsäng i halmstad helt själv. Har i och för sig en kramdjurs-hund på 1 meter här med, men han ör inte så social och kramar ej tillbaka när jag försöker få honom att krypa ner i skeden med mig. I alla fall så tänkte jag att jag skulle ta och berätta om att idag är sista dagen i halmstad, typ. Och idag så ska jag övningsköra hela vägen till Ullared med familjen i bilen. Funderar på att ringa radio halland och varna om trafik fara...
 
I vilket fall ska de bli trevligt att springa o shoppa billigt lite. Har handlat så mycket dyrt på senaste tiden. Känns det som.
 
Borde sova, men vill inte att tiden ska gå så fort. Vill ha tid med allt jag vill göra, men jag hinner ej.
 
Vill ha tid att ta körkortfanskapet, men nja ser lite tajt ut.
 
Får muta körskoleläraren.
 
 Så så

Om 15 minuter går jag till jobbet.

'Då ska jag jobba till 0230 och sedan traska hem, lägga mig i sängen en timme, sedan gå upp och ta 0511 bussen till centralen. 0549 när jag ankommer till centralen ska jag köpa nybakade kanelbullar och sedan 0614 avgår tåget mot halmstad (via jönköping). Hoppas innerligt att tågen för en gångsskull kan vara i tid. Jag kommer inte orka med krångel helt enkelt!

Nu ska jag borsta gaddarna.

O gå.

Hej.

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!