Trött o snuvig

Hej hej alla där ute!
Sitter och kliar mig i örat för tillfället. Det slutar inte klia och det är fruktansvärt irriterande. Snuvar gör jag också då all min nässpray är slut. Suck. Får operera några av mina gamla förpackningar och hälla ihop bottenskrapet så att jag kan få upp det och sluta snora så hemskt. Kom hem från jobbet för en timme sedan ungefär. Jobbade 9 timmar idag.
Känns som om det skulle vart en JÄÄÄÄÄÄÄTTE lång dag, men tiden bara flög förbi. Innan jag visste ordet av det vart klockan 20.00. Helt sjukt. Men så himla underbart. Känns verkligen som att jag nyss gick till jobbet.

Idag är det den 9:onde vilket innebär 10 dagars jobb kvar innan jag ska vara ledig/ sjukskriven i 14 dagar. Ska bli skönt att jobba hårt de sista dagarna nu så tiden går fort och sedan vara ledig. Känns som jag bara räknar ner dagarna. VILL till och med jobba galet mycket (som jag gör nu). Tar extra pass och allt. Jobbade 6 dagar denna veckan och så nu kommer jag vara ledig på torsdag och jobba fre, lör, sön, (ev ledig mån) tis on tors och sedan är det dags för operation och ledighet. Fan så sjukt!


I alla fall så ja.. Jag vet inte jag bara tog slut på ord nu... Frågan är vad jag ska underhålla mig med i halmstad mellan den 23:e april - 3 maj. Förutom att fira valborg haha ?

maddis

du kan ju alltid umgås med lilla mig, väldigt längesedan vi umgicks bara du och jag :)

2012-04-10 | 08:42:48 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!