The x in the relationship

Jag har precis kollat klart på den första sex and the city filmen. Insåg dock när det vart 10 min kvar på filmen att jag inte hade någon textning på. Jag brukar oftast tycka det är bättre med svensk text men tydligen har jag blivit van med Peter att inte ha någon text såpass mycket att jag inte reagerar på det. Jag blev verkligen chockad när jag upptäckte det.

Anyway.

To the subjekt. Ex.
Ex flickvänner / Pojkvänner.


Efter att kollat slaviskt på sex and the city sedan igår har jag kommit in i den dära filosofiska och funderande tankebanan. Och det jag fastnade på nu, som jag behövde skriva av mig med vart EX. Hur kommer det sig att ex:en inte försvinner helt ur bilden.
Jag vart inne på facebook idag och fastnade på en konversation som visades på "nyheter" mellan P's ex och en av hans vänner. Dessa 2, hans ex och hans vän har lärt känna varandra genom P. Och anledningen till att jag fastnade på den konversationen vart för att mina tankar genast kom till " Varför pratar dom efter att det tagit slut mellan henne och P"? Ska inte ens ex och ens vänner som man presenterat för varandra klippa all kontakt om förhållandet tar slut?
Eller är det bara jag som inte tycker att ens ex ska ha kontakt med dina vänner? (om dom inte kände varandra sedan innan såklart då är det en annan sak).

Så vart vill jag då komma med detta? Jo, att min tanke blev då "Varför pratar han med henne, är hon så himla fantastisk att han måste föra en lång konversation med henne in public? Eller är han bara väluppfostrad och avslutar inte konversationen?" Och varför reagerar man ens på sin partners ex? Dom tillhör det gamla, men ändå reagerar man på deras namn eller när man ser dom. Hur kommer det sig att X alltid spökar där?

yasmine modell mamma och fru

Allt bra?

Intresserad av ett bloglovin byte? lägg isåfall till mig och skriv.

♥KRAAAM♥

2012-04-12 | 20:11:03 | http://yasminegill.blogg.se/
Frida

Det är väl både bra och dåligt att ex:en finns kvar i ens hjärta. Annars hade ju inte du och Peter fått tillbaka varandra! :DHåller helt med på snack fronten. Visst de är fria att snacka med vem de vill, men 9 miljoner människor i sverig, så kom igen. Snacka med någon annan tack.....hehe

2012-04-12 | 20:59:28 | http://friidaus.blogg.se/
Kamira

Personer som går ihop med varandra borde få snacka och umgås hur mycket de vill. Bara för att ett par gör slut så gör ju inte vännerna slut. Några av mina bästa vänner idag var exs vänner från början! :D

2012-04-15 | 20:33:39 | http://frengers.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!