Med rock-tema och allt

Klockan är egentligen läggdags men jag tycker att min lediga dag inte ska ta slut så jag drar ut på det lite extra. Att jag inte kom till sängs för ens vid 04 inatt och sov till 12 gör ju inte heller det lättare att vara trött vid 22... Men men.

Igår jobbade jag 1130-1730 och begav mig sedan hem. En killkompis Adam frågade om jag ville hänga med på någon hemmafest så ja, varför inte, jag är ju inte så livad av mig nu för tiden. Jag fixade mig och sedan blev jag upplockad utanför huset. Lyx!

Vi köpte godis och åkte hem till honom för att ta någon drink innan vi skulle på festen. Mitt i det hela kom hans föräldrar hem och då blev det till att sitta och dricka lite med dom och snick-snacka. Roliga vuxna de där! Vid midnatt gick vi över gatan för att gå till grannens fest då. "Rock-.tema" sa dom att det vart, så jag passade väll ypperligt då med nitskärp och röda läppar? Jo det tyckte dom också, en tjej sa till och med " Nice outfit för kvällen", och menade på att jag hade klätt ut mig bra.
-Jag ser ut såhär utan att ha klätt ut mig svarade jag.
Hon skämdes nog lite och jag skrattade. Det roligaste av allt vart att folket där hade nitar, låtsas tatueringar och mörkt sminkade. Dom lyssnade på iron maiden och hammerfall och sprang omkring och rev huset och sa att det vart så rockare festade. Nåväl, inte för att jag är så vidare erfaren av hårdrocks-fester, men jag vet i alla fall så mycket att det är inte så som dom trodde...

I alla fall så ville varken jag eller mitt sällskap vara kvar så vi gick hem istället och väntade på bussen. Mötte upp peter och Miche och tog taxi hem och sov!

En ganska udda lördag för min del, men absolut en trevlig en.Jens

Skön bild "normalt" folk verkar ha om hårdrockare... suck!

2012-04-09 | 00:21:52 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!